Palvelut

Miten voin auttaa elämän eväiden kokoamisessa?

Asun Kuopiossa ja Pohjois-Savo on pääasiallisin toimialueeni. Istumalihakseni kestävät tarvittaessa kyllä matkaamista kauemmaskin!

Ravitsemusluennot ja koulutukset

Käytännönläheiset ja visuaaliset luennot rakentuvat aina kohderyhmän tarpeista. Tarvittaessa luennot järjestyvät myös etäyhteyden kautta. Luentojen hinta alk. 250 e + alv/tunti.

Ruoanvalmistus- ja leivontakurssit

Onko jauhopeukalosi ollut keskellä kämmentä? Eipä hätää, apua on saatavilla! Järjestän tilauksesta leivonta- ja ruoanvalmistuskursseja erityisruokavalioista, terveellisestä arkiruoasta, kasvisruoasta ja painonhallintaa tukevasta ruokavaliosta. Suunnittelen kurssin leivontaohjeet, laadin ostoslistan ja hankin sopimuksen mukaan myös raaka-aineet. Myös keittiötilat löytyvät kauttani, jos tilaajalla ei ole käytettävissä omia tiloja.

Painonhallintaryhmien ohjaus

Painonhallintaryhmä alkamassa, mutta ohjaaja puuttuu? Ohjaamillani kursseilla tarjotaan ruoskan sijasta porkkanaa! Ohjauksessa keskityn pysyvien elämäntapamuutosten tukemiseen. Tällöin paino laskee hitaammin, mutta tulokset ovat pysyvämpiä. Siksi ohjauksessani keskitytään maltillisten muutosten tekoon, jotka istutetaan pysyväksi osaksi arkea. Tsemppaavan otteen ja ryhmän tarjoaman vertaistuen avulla on mahdollista onnistua!

Kirjoitustyöt lehtiin, esitteisiin ja verkkoon

Olen kirjoittanut vuodesta 2007 alkaen kymmeniä lehtiartikkeleita Gluteeniton elämä -lehteen sekä laatinut tekstejä verkkosivuille ja esitteisiin.

Voit tutustua alta muutamaan kirjoittamaani lehtiartikkeliin (pdf-tiedostoja):

Tulkoon joulu ilman ähkyä
Suolaa, suolaa, vähemmän suolaa
Terveyttä ruokavaliosta vai superruuista?

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous palveluistani yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse.